maybe my last entry for this year

assalamualaikum.
hey, blogg am dah settle di edit. thanks untuk cik pqah dan cik nur.
turquoise is my choice. cantiknya awak wahai blogg !
actually, malam nihh last am online. insyaAllah lepas SPM kita jumpa lagi.
tolonglah doakan kejayaan am nanti eh. cuak kot !
nak cerita pasal apa ehh malam nihh ?? am sedikit blur sekarang nihh.
sekarang am tengah tengok We Got Married.
aigoo ! jeles gilaa tengok Nichkhun dengan Victoria. =="
thats why lahh ayah kena jauhkan wifi dan laptop daripada hidup am.
am suka mengadap internet daripada mengadap buku.
dan itu adalah masalah besar bagi calon SPM macam am. bahaya !!
so, jauhkan am daripada semua nihh !

beralih ke tajuk seterusnya.
jangan mempersoalkan kenapa nama blogg nihh ada nama van Persie.
\memang lahh kat EPL, kelab diaa dengan Arsenal bermusuh.
tapi, team international am still Netherlands.
so, macam mana pun am still sokong diaa. weehooo !
lagi pun Arsenal dah buktikan yg kami boleh survive tanpa Persie.
podolski, walcott, cazorla, giroud. semua boleh score goal.
so, arsenal xdaa masalah setakat detik am tulis entry nihh. ngee ~
once gunners, always gunners !
setakat nihh laa dulu coretan am, do take care bout ur self.
dont miss me, i'll be back sooner or later.

nahh, am hadiahkan gambar jersi hero baru arsenal.
for SPM candidates, am doakan kejayaan kita semua. just keep fighting!
insyaAllah kejayaan milik kita. :)

Terima Kasih Membaca , Sila Like .

latest novels !

assalamualaikum ..
selamat pagi semua, dah pukul satu pagi pun .. 
actually hati am tengah sakit sangat2 .. rasa terabai dan rasa dipulaukan ..
dah laa , segan nak cerita .. air mata pun dah tumpah ..

masuk kepada tajuk, lepas jaa trial spm ..
habit mengumpul novel yg selalu am buat pun bermula balik ..
novel am ada 30 lebih dah kott .. aigoo ! bangga gilaa ..
bangga duit banyak habis disebabkan novel .. bhahaha !!


lama dah nak novel nihh , tapi tahan jaa hati dari beli ..
mula2 baca, macam tak menarik jaa ..
well, am mula baca dari belakang .. mana nak tau jalan cerita yg sebenar ..
bila am baca dari depan .. perghhh ! memang best lahh ..
tak rugi kott am beli novel nihh .. romantik komedi ..
mau guna loghat utara jaa, mesti lawak habis .. haha !!
well, pada sapa2 yg baca blogg am dan diaa gila novel mcm am ..
beli dan cuba baca novel nihh .. gerenti best !!


nihh novel yang am baru beli petang tadi ..
cetakan yg ke-19, kira novel nihh memang popular lahh..
am sebenarnya cari novel lain tadi, tapi novel tuhh xdaa ..
so, am beli lahh novel nihh ..
actually, tak rugi pun sbb novel nihh memang superb !!

to my blogger friends, cuba lahh baca novel yg am cadang nihh ..
takkan rugi punya kalau korang beli ..
selamat membaca .. enjoyy !!

p/s : Izzraif, i hope u cepat sembuh .. take care ..

Terima Kasih Membaca , Sila Like .

all his 'give' for me :)

assalamualaikum ..
hohahoha .. orang lain busy study BA .. am tak tau nak study apa ..
tengah2 dok buat assignment adik , tetiba terasa nak update blogg ..
so , kali nihh watak utamanya ialah Izzraif Harizi ..
nak ceta pasal apa yg diaa bg kat am sepanjang tahun nihh ..
we are best friend forever !! weehooo !!


yg nihh pemberian pertama ..
cer baca apa yg di tulis kat pinggan tuhh ??
pandai !! nihh hadiah bufday am yg ke-17 .. well , am suka benda warna yellow tuhh ..
cute bangett !! haha


hah !! ni pulak kad bufday ..
terharu cheqq ada org bagi kad yg diaa buat sendiri .. hikhik ..
isi kandungan kad nihh ??
hehe , mana boleh bagi korang baca .. 
terkandung di bawah akta rahsia Amani Ahmad Nasharuddin ..


bila ntah am dapat mugg nih ?? jap nak check kat timeline ..
ntah , am delete dah status tuhh ..
izzi beli nihh time dia pegi kuala lumpur ..
rasanya am yg suruh beli , haha .. mengada betul aku nihh ..


yg nihh pulak baru jaa dapat time nak balik sekolah td ..
dah lama tak dapat kad raya , and once again .. 
hand made card ! creative right ??
kad raya nihh berserta dgn duit raya tauu .. ringgit malaysia 5 ..
well , dia kan tua daripada am .. beberapa hari jaa .. :)
so , dia mana boleh mintak duit raya kat am .. tapi .........
rasa macam nak bagi jugak , nnti lahh fikir lain ..

ehhh .. tak habis lagi , ritu diaa ada bagi dua kotak dutch lady ..
ingat kan diaa nak bagi satu bundle , haha !!
actually , kami memang suka tukar hadiah pun ..
for me , nihh laa antara kenangan yang am takkan lupa ..

p/s : Izzraif , sorry i update blogg pasal u .. thanxx sebab jadi kwn yg baik .. {^^,} 

Terima Kasih Membaca , Sila Like .